Subscribe

Forum rodekardinaal.nl

februari 13, 2010 By: kurtg Category: Media

rodekardinaal.nl is de vernieuwde versie van de oude bekende kardinaal.eu. De webbeheerder van rodekardinaal.nl heeft er ook meteen voor gekozen om het oude forum, dat technisch niet onder zijn toezicht stond, te sluiten voor nieuwe gebruikers en berichten.

Bij een nieuw webadres hoort immers ook een nieuw, verbeterd forum: rodekardinaal.nl/forum is het adres ! Een korter, duidelijker adres dan voorheen !

kardinalen.be vond dit ook een ideaal moment om nauwer samen te werken met onze noorderburen, wat rodekardinaal.nl ook meteen zag zitten. Eén forum voor de Benelux (en eventueel daarbuiten) volstaat immers om zoveel mogelijk gebruikers en informatie samen te brengen.

Voor ons lijkt dit, na het geweldige boek van Rob Vanderhulst, een nieuwe mijlpaal voor kwekers met Amerikaanse zangvogels: De samenwerking tussen 2 websites en het samenbrengen van alle bezoekers in 1 forum !

Maak vandaag nog deel uit van het nieuwe project !

Comments are closed.