Subscribe

Kwekers per vogelsoort

januari 02, 2010 By: kurtg Category: Website

Om het jaar goed in te zetten, heeft Kardinalen België een nieuwe functie aan zijn website toegevoegd. Vanaf heden is het immers mogelijk om uw coördinaten door te geven voor een bepaalde pagina. Even verduidelijken.

De Wie-Kweekt-Wat-Matrix biedt slechts plaats voor 12 vogelsoorten met nadien nog eigen input. De andere richting leek ons echter ook interessant. U surft naar de pagina van de grote roodmus, waarna u eveneens een lijstje van kwekers ziet verschijnen. Op deze pagina kan u zichzelf opgeven voor een bepaalde vogelsoort, indien u wenst verwijderd te worden, volstaat een eenvoudige e-mail naar Kardinalen België.

Op deze manier hopen we uw en ons netwerk nog groter en duidelijker te maken !

Het Kardinalen België-team

Comments are closed.