Subscribe

kardinalen.be in het nieuw !

juni 13, 2009 By: kurtg Category: Website

Versie 2004 25 juli 2003, de datum waarop Kardinalen België voor het eerst op het net te zien was, ligt ondertussen bijna 6 jaar achter ons. Er is in tussentijd veel gebeurd: In het najaar van 2003 en het voorjaar van 2004 stond deze website vooral in het teken van Kurts eindwerk. Het webplaatje was slechts een onderdeel van dit studieproject. Daardoor was de website eerder beperkt informatief, en, een slecht werkende chatruimte, beperkt gastenboek en gebrekkige advertentieruimte buiten beschouwing gelaten, van interactiviteit was quasi geen sprake. Op 2 april 2004 werd Kurts eindwerk voorgesteld en het werk aan de site lag nadien een half jaar stil.

Versie 2006Ondertussen bezocht in september 2004 de 8000ste bezoeker de website. Mede dankzij deze mijlpaal en de publicatie van Rob Van der Hulsts boek ‘Kweken met Amerikaanse Zangvogels’ werd besloten de website nieuw leven in te blazen. Tot en met juli 2006 bleef de site echter statisch.

In augustus 2006 werd een uniek gegeven aan de website toegevoegd: De wie-kweekt-wat lijst ! In een mum van tijd werd deze een succes en kwekers van Amerikaanse zangvogels wisten mekaar snel en makkelijk te vinden dankzij deze matrix. Versie 2007 Ook dankzij een verbeterd koop/verkoopsysteem en enkele grafische aanpassingen werd de website opnieuw gretig bezocht door de vogelliefhebber. Om en bij de 60 mensen per dag bezochten de website.

Versie 2008Tot en met april 2008 bleef de website echter ongewijzigd en steeds meer zaken gingen, door de verdere ontwikkeling van het internet, minder goed werken. In mei 2008 werd dan met een nieuw ontwerp begonnen, dat zijn vruchten afwierp: We haalden zo opnieuw de 60 bezoekers per dag !

Nu, op 15 juni 2009, is er opnieuw een mijlpaal bereikt: Kardinalen Belgie moet qua ontwerp, functionaliteit en interactiviteit de concurrentie aangaan met de betere vogelwebsites.  Zowel de wie-kweekt-wat matrix, de koop- en verkoopplek als het gastenboek werken opnieuw naar behoren en zijn een stuk veiliger. Er zijn nieuwe zaken toegevoegd zoals de ideëenbus, de beurzenpagina, de polls, de kweekverslagen, … Momenteel zitten deze allen nog in een beginfase, maar we hopen deze samen met u graag zo snel mogelijk uit te breiden !Versie 2009

Wij danken u voor uw medewerking, uw bezoeken en uw interesse !
Veel plezier op onze nieuwe website !
Kardinalen België
Carl & Kurt Gommers

Comments are closed.