Subscribe

Archive for 2010

Forum rodekardinaal.nl

februari 13, 2010 By: kurtg Category: Media

rodekardinaal.nl is de vernieuwde versie van de oude bekende kardinaal.eu. De webbeheerder van rodekardinaal.nl heeft er ook meteen voor gekozen om het oude forum, dat technisch niet onder zijn toezicht stond, te sluiten voor nieuwe gebruikers en berichten.

Bij een nieuw webadres hoort immers ook een nieuw, verbeterd forum: rodekardinaal.nl/forum is het adres ! Een korter, duidelijker adres dan voorheen !

kardinalen.be vond dit ook een ideaal moment om nauwer samen te werken met onze noorderburen, wat rodekardinaal.nl ook meteen zag zitten. Eén forum voor de Benelux (en eventueel daarbuiten) volstaat immers om zoveel mogelijk gebruikers en informatie samen te brengen.

Voor ons lijkt dit, na het geweldige boek van Rob Vanderhulst, een nieuwe mijlpaal voor kwekers met Amerikaanse zangvogels: De samenwerking tussen 2 websites en het samenbrengen van alle bezoekers in 1 forum !

Maak vandaag nog deel uit van het nieuwe project !

Een gelukkig 2010 !

januari 02, 2010 By: kurtg Category: Nieuws

Het Kardinalen België-team wenst al zijn bezoekers een succesvol 2010 toe !!!

Carl, Kurt & Kjell

Kwekers per vogelsoort

januari 02, 2010 By: kurtg Category: Website

Om het jaar goed in te zetten, heeft Kardinalen België een nieuwe functie aan zijn website toegevoegd. Vanaf heden is het immers mogelijk om uw coördinaten door te geven voor een bepaalde pagina. Even verduidelijken.

De Wie-Kweekt-Wat-Matrix biedt slechts plaats voor 12 vogelsoorten met nadien nog eigen input. De andere richting leek ons echter ook interessant. U surft naar de pagina van de grote roodmus, waarna u eveneens een lijstje van kwekers ziet verschijnen. Op deze pagina kan u zichzelf opgeven voor een bepaalde vogelsoort, indien u wenst verwijderd te worden, volstaat een eenvoudige e-mail naar Kardinalen België.

Op deze manier hopen we uw en ons netwerk nog groter en duidelijker te maken !

Het Kardinalen België-team