Subscribe

Archive for the ‘Website’

Kwekers per vogelsoort

januari 02, 2010 By: kurtg Category: Website

Om het jaar goed in te zetten, heeft Kardinalen België een nieuwe functie aan zijn website toegevoegd. Vanaf heden is het immers mogelijk om uw coördinaten door te geven voor een bepaalde pagina. Even verduidelijken.

De Wie-Kweekt-Wat-Matrix biedt slechts plaats voor 12 vogelsoorten met nadien nog eigen input. De andere richting leek ons echter ook interessant. U surft naar de pagina van de grote roodmus, waarna u eveneens een lijstje van kwekers ziet verschijnen. Op deze pagina kan u zichzelf opgeven voor een bepaalde vogelsoort, indien u wenst verwijderd te worden, volstaat een eenvoudige e-mail naar Kardinalen België.

Op deze manier hopen we uw en ons netwerk nog groter en duidelijker te maken !

Het Kardinalen België-team

Wie-kweekt-wat sorteerfunctie !

september 18, 2009 By: kurtg Category: Website

De wie-kweekt-wat matrix is stilaan weer op zijn oude niveau, en zal dit ongetwijfeld snel kunnen overtreffen. Vroege statistieken leren ons dat de lijst sneller wordt aangevuld en frequenter wordt bezocht. Om een logge en onoverzichtelijke lijst te voorkomen, heeft kardinalen.be nu tijdig geanticipeerd.

Vanaf heden is er een nieuwe sorteerfunctie in de matrix beschikbaar !
Onder elke titel ziet u een ‘< >‘ teken. U kunt hierdoor sorteren op de desgewenste titel. Momenteel ondersteunt de matrix het sorteren op naam, datum, plaats en vogelsoort !

Wij hopen dat dit uw ervaring met onze site weer een stap positiever zal maken !

Veel plezier !
Het Kardinalen Belgie-team

kardinalen.be in het nieuw !

juni 13, 2009 By: kurtg Category: Website

Versie 2004 25 juli 2003, de datum waarop Kardinalen België voor het eerst op het net te zien was, ligt ondertussen bijna 6 jaar achter ons. Er is in tussentijd veel gebeurd: In het najaar van 2003 en het voorjaar van 2004 stond deze website vooral in het teken van Kurts eindwerk. Het webplaatje was slechts een onderdeel van dit studieproject. Daardoor was de website eerder beperkt informatief, en, een slecht werkende chatruimte, beperkt gastenboek en gebrekkige advertentieruimte buiten beschouwing gelaten, van interactiviteit was quasi geen sprake. Op 2 april 2004 werd Kurts eindwerk voorgesteld en het werk aan de site lag nadien een half jaar stil.

Versie 2006Ondertussen bezocht in september 2004 de 8000ste bezoeker de website. Mede dankzij deze mijlpaal en de publicatie van Rob Van der Hulsts boek ‘Kweken met Amerikaanse Zangvogels’ werd besloten de website nieuw leven in te blazen. Tot en met juli 2006 bleef de site echter statisch.

In augustus 2006 werd een uniek gegeven aan de website toegevoegd: De wie-kweekt-wat lijst ! In een mum van tijd werd deze een succes en kwekers van Amerikaanse zangvogels wisten mekaar snel en makkelijk te vinden dankzij deze matrix. Versie 2007 Ook dankzij een verbeterd koop/verkoopsysteem en enkele grafische aanpassingen werd de website opnieuw gretig bezocht door de vogelliefhebber. Om en bij de 60 mensen per dag bezochten de website.

Versie 2008Tot en met april 2008 bleef de website echter ongewijzigd en steeds meer zaken gingen, door de verdere ontwikkeling van het internet, minder goed werken. In mei 2008 werd dan met een nieuw ontwerp begonnen, dat zijn vruchten afwierp: We haalden zo opnieuw de 60 bezoekers per dag !

Nu, op 15 juni 2009, is er opnieuw een mijlpaal bereikt: Kardinalen Belgie moet qua ontwerp, functionaliteit en interactiviteit de concurrentie aangaan met de betere vogelwebsites.  Zowel de wie-kweekt-wat matrix, de koop- en verkoopplek als het gastenboek werken opnieuw naar behoren en zijn een stuk veiliger. Er zijn nieuwe zaken toegevoegd zoals de ideëenbus, de beurzenpagina, de polls, de kweekverslagen, … Momenteel zitten deze allen nog in een beginfase, maar we hopen deze samen met u graag zo snel mogelijk uit te breiden !Versie 2009

Wij danken u voor uw medewerking, uw bezoeken en uw interesse !
Veel plezier op onze nieuwe website !
Kardinalen België
Carl & Kurt Gommers